dimarts, 25 de març del 2008

Adéu, Carod

Vilaweb indica que Carod no es presentarà a la reelecció com a president d'ERC. En el cos de la notícia, es pot llegir:

Carod ho ha definit dient que el seu era un gest de 'generositat política' i a favor 'de la unitat del partit', tot i que ha aclarit que no renunciava a ser candidat a la presidència a la Generalitat al 2010 i que no pensava deixar el govern. Carod proposa un model com el del PNB on Ibarretxe no té càrrec al partit però és el candidat a la presidència. [...]

Amb tot, VilaWeb ha pogut saber que Carod tindria la intenció d'avalar aquesta setmana dues persones de la seva confiança perquè optessin a la presidència i la secretaria general. Serien dos dirigents que no durien tants anys com ell al capdavant d'ERC, per tal d'afavorir la renovació que propugna.


ERC es torna a equivocar. Quina complicació. Que no veieu que, a la tercera línia, la gent ja s'ha perdut? Ho deixes o no ho deixes?

No coneixeu el país i per això perdeu. Com que la gent no entén el que proposes, et començaran a criticar per a tapar la seva manca de comprensió. Et diran, concretament: etarra, perquè segueixes els bascos; cadiraire, perquè renuncies a la candidatura però no al govern; trampós, perquè te'n vas però vols seguir-ho controlant tot amb els teus comparses.

Havies d'haver dit: "La nova Esquerra, el nou futur". Punt. El verb i tot hi sobra. Mira el que fan els socialistes, que seuen al teu costat.

A mi, personalment, em sap molt de greu que renunciï un polític tan culte com en Carod, l'únic que quedava (en Mas també ho és una mica). I un home de conviccions i amb algunes jugades mestres. Ho sento molt, però el país no dóna per més. Quan vulguis, vine a Pineda i parlarem de Llull i de Marc i dels qui, en vulgar, parlaren sobirà.

3 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Marc o March? La cultura i la política són, per definició, incompatibles. Ja ho eren en temps de Plató. Carod és un cadàver polític. Montilla el seu enterramorts.

Anònim ha dit...

Que no torni el Pastanaga; i el Putxcercós tampoc. El Vendrell que no torni tampoc. Ecssssss, quinfastig!

Anònim ha dit...

Adéu Carod? Si són 7000 euros al mes!