diumenge, 13 de juliol del 2008

Tu follando...

Es veu que, a Martorell, el dia que Espanya va guanyar l'Eurocopa, una colla de garrulos increpava els mossos d'esquadra amb aquesta frase: "tú patrullando y tu mujer está follando".

Avui, alguns diaris virtuals, com Vilaweb, publiquen que el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, X. Vilaró, podia haver anat de putes la mateixa nit que els espanyols van fer la gran destrossa a la font de la plaça d'Espanya, obra de deixebles de Gaudí.

Fa dies es va saber que, a aquest policia en cap, li havien extret la melsa, feta miques, segons ell, per l'ímpetu dels amics de la "roja": en una mena de tiroteig encara no ben establert del tot, li hauria anat a parar una bala al cos. Ara, tanmateix, es difon una altra versió: més que un tiroteig, hauria estat una baralla en un prostíbul.

El cas és, doncs, curiós. Els garrulos de Martorell -que no tenen res a veure amb el savi de Martorell del gran Sisa- ja intuïen alguna cosa, però no era pas la dona del policia qui follava, sinó el policia mateix. La dona devia estar mirant "la roja", roja de vergonya pensant que el marit es delia amb els pits turgents i a la venda d'una altra.

"El mundo" s'ha apressat, també, a difondre la notícia, que justifica d'alguna manera la barbàrie dels espanyols: no haurien estat ells qui li haurien destrossat la melsa, sinó les putes.

Tanto monta, monta tanto. I tanto que monta, en Vilaró: mentre tot el país vivia amb l'ai al cor, ell feia de xèrif en un burdell. Pam, pam! I és que aquell diumenge no tothom conreava les baixes passions mirant el futbol: alguns, també follaven.

Nota: les darreres informacions indiquen que els diaris Vilaweb, El mundo, etc estaven equivocats i el Sr. Vilaró era, efectivament, entre la turba espanyolista. L'article anterior queda doncs sense cap efecte, i el conservo només per un motiu literari, no per cap voluntat de donar propaganda a una notícia falsa.