dijous, 28 de juny del 2007

Cossos nus amb pudor

És curiós que als instituts haguem de fer signar als alumnes un paper segons el qual aquests accepten que puguin ser publicades a Internet fotografies seves recitant un poema de rima fàcil per Sant Jordi o escoltant una avorrida explicació sobre la depuradora local, en el marc d’activitats extraescolars. Es veu que els pares tenen por que no hi hagi algú que es recreï massa la vista mirant libidinosament els seus fills avorrits.

El que no saben els pares és que la generació que han parit és la més exhibicionista de la història. Tant, que en molts casos només hi ha exhibicionisme i prou: és a dir, exhibicionisme de forma, sense contingut, i exhibicionisme de finalitat, sense cap més objectiu que no sigui l’exhibicionisme mateix.

En pàgines com “vota mi cuerpo” un es pot dedicar a puntuar cossos, com qui puntua exercicis de grec o problemes d’integrals. Al capdavall, igual que alguns han estat obsequiats amb més facilitat per a les matemàtiques o la literatura, altres han rebut un cos més bell: és lògic, doncs, que rebin la justa recompensa en forma de nota alta.

Si algú es vol entretenir a mirar cossos, aquí n’hi passo uns quants. Els he classificat per nois i noies i així, segons el sexe o l’opció sexual, un ja es pot saltar el paràgraf que no li interessa:

Noies: http://www.votamicuerpo.com/NaaRa_cS
http://www.votamicuerpo.com/sa_nais_delx
http://www.votamicuerpo.com/aDeLa
http://www.votamicuerpo.com/_MerrY_

Nois: http://www.votamicuerpo.com/RUIZ46, http://www.votamicuerpo.com/HuGo_CoOl, http://www.votamicuerpo.com/cristian_11, http://www.votamicuerpo.com/kilian_canario

També és fàcil de trobar en el youtube tota mena d’exhibicionismes, masculins i femenins. Aquí n’incorporo dos, un de cada (em sembla que la paritat socialista ja m’està afectant):

Masculí:



Femení:



En fi, els joves aprenen des de petits la doble moral que els acompanyarà tota la vida: cal fer-se el pudorós, però tampoc no passa res si uns quants milers de persones et veuen per Internet.